Ardeşen Kaymakamlığından Yalanlama

Bu Sabah Saatlerinden İtibaren Bazı Sosyal İletişim Platformlarından ve Bu Platformlardaki Gruplardan Paylaşılan "Rize ilçesinde tehlike büyüyor" ve "Ardeşen'de 78 Vaka bulunuyor" şeklindeki bilgi notları ilçede tedirginliğe yol açmıştı.

Ardesen.com muhabirlerince konu Ardeşen Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu'na iletildi. Kaymakam Alibeyoğlu ise söz konusu paylaşımların hiç bir şekilde gerçeği yansıtmadığını ifade ederek gönüllere su serpti.

Ayrıca Konuyla ilgili olarak Ardeşen Kaymakamlığından Yazılı Bir Açıklama Yapıldı.

Yapılan Açıklama da, "Bazı Sosyal medya hesaplarında paylaşılan; "Rize ilçesinde tehlike büyüyor", "Ardeşen'de 78 Vaka bulunuyor" Başlıklı haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Kaldı ki bahse konu olan haber 22.02.2020 tarihli olup, o tarihte de doğruyu yansıtmayan bu günde doğruyu yansıtmayan yalan haberdir. Ayrıca şubat ayı içerisinde ilçemizde çay hasadı yapılmamakla birlikte şubat ayında ilçemize bu sayıda vatandaşın girişi olmadığından, değerli halkımızın bu tarz gerçeği yansıtmayan haberleri ciddiye almamalarını rica ederiz. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur." İfadelerine Yer Verildi.