Minik Öğrenciler Bir Anda Makam Odasına Akın Etti
Minik Öğrenciler Bir Anda Makam Odasına Akın Etti
Ardeşen'de eğitim öğretim veren Anaokulu öğrencileri İlçe Belediye Başkanı Avni Kahya'yı makamında ziyaret etti. Sürpriz bir ziyaretle Başkan Kahya'yı makamında ziyaret eden Anaokulu öğrencileri ile başkan arasında çok samimi ve sıcak bir diyalog geçti
Ardeşen Atatürk Anaokulu Öğrencilerinin ziyaretiyle yoğun geçen mesai'ye kısa bir mola verdik diyen Başkan Kahya, minik öğrencilerin soruları ve kendisine olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti, her biriyle ayrı ayrı sohbet edip hediye vererek gösterdi.
Okul Müdürü Dursun Ali Müftüoğlu, öğretmenler, öğrenci velileri ve anasınıfı öğrencilerinin meslekleri tanıyalım kapsamında yürütülen proje'de, İlçe Belediye Başkanına yaptıkları sürpriz ziyaret sonrası hediyelerini alan öğrenciler başkanla hatıra fotoğrafı çektirmeyide unutmadı.
Başkan Kahya ziyaret sonrası bir paylaşım yaptı; "Geleceğimizin emanetçisi olan sevgili öğrencilerimizi misafir ettik. Çalışma tempomuza kısa bir mola verdiren, soruları ile de bizlere pozitif enerji katan, Atatürk Anaokulu Öğrencilerimizin ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Ziyaret kapsamında programı düzenleyen başta Okul müdürümüze, Öğretmen ve Öğrenci Velilerine teşekkür ederim."
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.